Maak een afspraak

Heb je een coachvraag en wil je weten of mijn coaching wat voor je is?
Wil je advies of kennismaken?

Ik help je graag bij vragen over verlies & rouw en chronische stress.

Neem dan contact op voor een bakkie troost of bel of stuur een Whatsapp naar 06 – 23 83 08 66, stuur een e-mail naar info@huber10.com.
Je mag ook onderstaand formulier invullen. Ik probeer op werkdagen binnen 24 uur op je e-mail of bericht te reageren of plan hier zelf alvast een kennismakingsgesprek in.

Stuur me een bericht

  Deze site is beschermd met reCAPTCHA en de Google
  Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing

  Locaties

  Praktijk

  Ik heb praktijk aan huis in Voorburg.

  Aan huis*

  In je eigen vertrouwde omgeving, bij je thuis of op je kantoor.

  Outdoor

  Waalsdorpervlakte of Landgoed Clingendael.

  Extern*

  Op afspraak in Het coachhuis

  Bezoek site

  *: Bij locaties buiten Voorburg of Den Haag wordt er een reisvergoeding in rekening gebracht. Dit wordt vooraf besproken.

   

  “Zo fijn dat ik zo snel bij je terecht kon!”

  Handig om te weten

  • Na de korte intake ontvang je van mij een coachovereenkomst en de factuur. Eventueel is het mogelijk om de factuur in 2 gelijke termijnen te betalen.
  • Absolute vertrouwelijkheid is een voorwaarde voor de coaching. Dit betekent dat indien cliënt en opdrachtgever niet dezelfde zijn, de opdrachtgever aanvaardt dat er geen enkele vorm van inhoudelijke terugkoppeling plaatsvindt. Wel behoud ik het recht voor collegiaal overleg in het kader van mijn eigen ontwikkeling. Dit is in de vorm van supervisie en intervisie en is geanonimiseerd. In deze gesprekken worden bedrijfsnaam en naam cliënt niet genoemd.
  • Ik ben aangesloten bij de Nederlandse Organisatie van Beroepscoaches, de NOBCO, aansluitingsnummer 4766. Ik werk volgens de Ethische Gedragscode en ik hanteer de algemene voorwaarden van de NOBCO. Deze zijn terug te vinden op de website van de NOBCO.