Deze website houdt statistieken van uw bezoek bij. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics, maar zonder persoonlijke gegevens door te geven. Geef hier uw keuze aan:
Toestaan Eén keer toestaan Blokkeren

Blogs

Hoe je december goed doorkomt.
25 december 2018

Ondanks verlies of verdriet Is december wel zo leuk? December, ik vind het een lastige maand. Enerzijds geniet ik van de leuke gezellige dingen samen met mijn liefjes, nadenken over cadeaus en heerlijke menu’s. Ieder doet zijn eigen ding en ondertussen zijn we toch bij elkaar. Vooruitkijken naar het nieuwe jaar, naar wat gaat komen.

Gedenken hoe doe je dat?
12 september 2018

En … hoe wij Joppe’s Jaardag vieren. 27 juli 2003 stond ons leven stil. Joppe werd geboren en overleed korte tijd daarna. Te vroeg geboren om zelfstandig te kunnen blijven leven. Voor mijn lief en mij een mega verlies met groot verdriet en pijn als gevolg.

Ik vind dus ik zeg … (doe maar liever niet)
2 juli 2018

Mijn oudtante zei vroeger al tegen ons: “Meiden luister: jullie mogen er iets van vinden, maar dan hoef je er nog steeds niet van te zeggen.” Dat zei ze tegen mijn zus en mij als we liepen te mopperen op vriendinnetjes die in onze ogen iets stoms hadden gezegd of gedaan.

Praten over verlies levert winst op
28 mei 2018

Er wordt over van alles gesproken op zijn werk: over het weekend, over de kinderen, over sport, over het dagelijkse werk en over een goede deal die met een klant is gesloten. Maar niet over het overlijden van zijn ex-partner. Klaas is een vriend van me en op zijn werk is er niemand die aan