Mijn verhaal is jouw verhaal – en dat moet verteld worden

Ik ga iets heel engs doen

Diverse keren in mijn leven heb ik verlies meegemaakt. Ik weet wat het is als een ingrijpend verlies op je levenspad verschijnt. Donkere wolken pakken zich samen en hoe kan het ooit nog licht worden in je leven?

Mijn verliezen hebben mij gevormd

De verliezen in mijn leven hebben mede bepaald hoe mijn leven er nu uitziet. Daarmee wil ik niet zeggen dat ik blij ben dat het me is overkomen. Nee, helemaal niet… ik had best graag met 2 puberzonen thuis aan tafel gezeten.

En toch kan ik zeggen dat het overlijden van mijn oudste zoon, bij zijn geboorte, mij veel heeft gebracht en daar moet ik mee uit de kast komen.

Dat moet veel zichtbaarder worden

In mijn 1-op-1 sessies merk ik hoe waardevol het is voor mijn klanten om mijn verhaal te horen. Ik vind mijn werk heel fijn en dankbaar: ik begeleid mannen en vrouwen die een traumatisch verlies hebben geleden en vastlopen in hun leven. Ik mag een tijd met ze meelopen op hun levenspad en ze bijstaan om de draad van hun leven weer op te pakken. Ze hebben er iets aan dat ik mijn eigen ervaringen inbreng om hen weer op eigen pad te brengen.

Daarom neem ik die enge stap
Ik ga in het Haagse Theater Pepijn mijn verhaal vertellen. Op een podium met een zaal vol publiek. Op 24 april ga ik meedoen aan Stories worth Sharing. Want mijn verhaal is het waard om gedeeld worden.

Door het delen van mijn verhaal wordt zichtbaar hoe mijn verliezen mijn pad hebben gevormd. Maar het maakt vooral inzichtelijk wat ik doe om telkens weer het plezier terug te krijgen in mijn leven. Want dat is waar het voor mij om draait, voor mezelf en voor mijn klanten: na verlies weer plezier krijgen in je leven. En dat kan!

Kom je kijken? Ik nodig je uit om een stukje mee te lopen op mijn pad.

Wil je meer informatie over Stories worth Sharing, neem een kijkje op de site www.stories-worthsharing.nl .